Regels voor onze afvalcontainers

Voor een goede gang van zaken, hanteren wij onderstaande spelregels voor onze afval containers:

 1. Onze prijzen zijn All-in (Plaatsen, ophalen, verwerken van de afvalstroom en inclusief BTW)
 2. Inclusief 4 weken huur van uw container. Wilt u de container langer huren? Dit is in overleg altijd mogelijk.
 3. De container mag maximaal 20 cm boven de rand beladen zijn (voor de maten boven 10m3 en bij Steenpuin en Zand/Grond de containers NIET boven de rand beladen! Let ten alle tijden op dat de container nog veilig vervoerd kan worden.
 4. Voor een ‘loze’ rit d.w.z de container is niet bereikbaar of te plaatsen/afvoeren op locatie zijn wij genoodzaakt € 99,-  in rekening te brengen.
 5. Alleen de gekozen afvalstroom mag in de door u bestelde container. Lees hier wat u wel en niet in de bestelde container mag deponeren.
  Weet u niet precies wat u nodig heeft? Bel of app uw buddy voor gratis advies.
 6. Betaling kan via iDEAL, Giropay, Bancontact of een Betaalverzoek via WhatsApp. In sommige regio’s is het ook mogelijk om te pinnen of contant te betalen. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden!
 7. Uw container wisselen? Bestel een nieuwe container via het bestelformulier en vink aan dat het om een containerwissel gaat. Dan regelt ContainerBuddy de rest voor u!
 8. Is uw container vol? Even het ophaalformulier invullen en dan streven wij erna dat deze binnen 2 werkdagen word opgehaald. Ook is een telefoontje/WhatsApp voldoende.
 9. Annuleren kan tot 1 werkdag alvorens levering. Hiervoor hanteren wij € 25,- incl btw administratiekosten
 10. Indien u last-minute wilt annuleren kan dit uiteraard maar zal er wel een ‘loze’ rit berekend worden à € 99,- + € 25,- administratiekosten. 

Kostenlijst verboden producten:

Mochten wij onverhoopt toch ‘verboden’ producten in de container aantreffen zullen deze kosten achteraf aan u doorberekend worden.
Omdat wij open en transparant zijn en niet houden van kleine lettertjes hieronder de tarieven voor de verboden producten:

 • MATRAS: €75,- per stuk
 • FIETSBAND: €12,50 per stuk
 • AUTOBAND: €22,50 per stuk
 • VRACHTWAGEN-/TRACTORBAND: €120,- per stuk
 • ANDERE RUBBEREN BANDEN: €45,- per stuk
 • KOELKAST/DIEPVRIEZER: €50,- per stuk
 • OVERIGE ELEKTRISCHE APPARATEN: €35,- per stuk

Bovengenoemde tarieven zijn incl. 21% BTW.

Bekijk de prijzen in uw regio

Op basis van uw postcode wordt de prijs van uw container bepaald. Na het invoeren van de postcode ziet u direct de prijzen die binnen uw postcodegebied van toepassing zijn.