Oud papier ophalen

Oud papier laten inzamelen?

U bent opzoek naar een oplossing voor het inzamelen van oud papier? Bij ContainerBuddy bent u aan het juiste adres!
U denkt natuurlijk waarom zou ik voor ContainerBuddy kiezen? Bij ons altijd persoonlijke service van a tot z. 

Onze afvalverwerking is duurzaam en volgens de modernste technieken en methodes.

We helpen u bij elke afvalstroom!

U wilt van uw oud papier of karton af? Hiervoor hebben wij diverse oplossingen. Of het nu gaat om een 240 liter container 1x per 4 weken of een 1100 liter container wekelijks ledigen. Wij van ContainerBuddy zamelen graag uw oud papier in! 

Liever een andere of specifieke afvalstroom? neem dan snel contact met ons op via onze klantenservice, ook ‘s avonds en in het weekend!

Van 240 liter tot opslagcontainer

U kunt uw oud papier laten inzamelen op verschillende manieren. Zo kunnen wij in de regio Roermond ook los papier inzamelen. Voor grote hoeveelheden oud papier hebben wij ook maatwerk oplossingen zoals een opslagcontainer of grotere afzetcontainers.

Weinig plek en toch duurzaam scheiden? Neem dan snel contact op voor een maatwerk oplossing!

Altijd de klant centraal

Bij ContainerBuddy vinden wij een positieve klantervaring zeer belangrijk! Afval is al vervelend genoeg, daarom hebben wij de oplossing voor elke afvalstroom!

Persoonlijke service

ContainerBuddy is uw persoonlijke afvalpartner. We hanteren concurrerende prijzen en vinden een snelle en correcte service zeer belangrijk! Op elke locatie in Nederland kunnen wij u ontzorgen bij het inzamelen van uw oud papier

 

Bekijk de prijzen in uw regio

Op basis van uw postcode wordt de prijs van uw container bepaald. Na het invoeren van de postcode ziet u direct de prijzen die binnen uw postcodegebied van toepassing zijn.