Gemakkelijk een Container huren in Swalmen?

Container huren in Swalmen?

Je bent opzoek naar een afval container in Swalmen? Bij ContainerBuddy bent u aan het juiste adres!
Je denkt natuurlijk waarom zou ik voor ContainerBuddy kiezen? Bij ons altijd persoonlijke service ook buiten kantoortijden. 

Spoed? Vaak kunnen wij binnen een aantal uur al leveren! Voor ‘s Avonds en in het weekend hebben wij ook oplossingen voor u!

Neem snel contact op met onze klantenservice!

Wij vinden het milieu en duurzaamheid zeer belangrijk! Daarom word onze afvalverwerking uitgevoerd volgens de modernste technieken en methodes. 

We helpen u bij elke klus!

Of u nu gaat verbouwen, werken in de tuin of een andere klus? Of het nu gaat om puin, bouw- en sloopafval of grofvuil.

Staat uw afvalstroom er niet bij neem dan snel contact met ons op via onze klantenservice, ook ‘s avonds en in het weekend!

Van Bigbag t/m 40m3

U kunt een afval container huren in Swalmen in diverse maten en soorten. Voor kleine klussen hebben we containers of bigbags van 3m3 oplopend tot de maten 40m3 voor de grote verbouwingen. 

Weinig plek en toch duurzaam scheiden? Kies dan voor 2x een minicontainer te huren ipv 1 grote container huren. Een container nodig in Eindhoven? Ook dan helpen we je graag. Net zoals dat je bij ons een container kunt huren in Roermond. 

Waarom kiezen ContainerBuddy?

24 uur per dag de klant centraal

Bij ContainerBuddy vinden wij de klantervaring zeer belangrijk! Afval is al vervelend genoeg, daarom hebben wij de oplossing voor elke klus! Wij leveren zeer snel en vaak nog dezelfde dag de afvalcontainer.

Correcte service

U huurt een afval container 4 weken huurvrij! Langer nodig? Geen probleem! Neem even contact met ons op en u kunt goedkoop de container langer huren per dag of per week indien nodig. Door onze jarenlange ervaring in de recycling proberen wij u in elke situatie te helpen. Bij ons is nee geen antwoord.

Concurrerende prijs

ContainerBuddy is uw persoonlijke afval buddy. We hanteren concurrerende prijzen en vinden een snelle en correcte service van zelfsprekend. Container huren buiten de regio? Wij leveren afvalcontainers door de hele regio zoals bijvoorbeeld ook in Roermond.

Vergunning nodig voor container huren?

Voor het plaatsen van een container op de openbare weg is meestal een vergunning nodig vraag dit even na bij de gemeente roermond.  Als u de container op eigen terrein zet of op je oprit is deze vergunning of melding niet noodzakelijk.

Toegestane vulling van de gehuurde afvalcontainer.

Vul je container netjes en niet boven de rand van containers van 10m3 of groter. Dit is voor de chauffeur zodat deze ten alle tijden veilig je afvalcontainer kan transporteren. Benieuwd naar de toegestane vulling?

Leveringen van maatwerkoplossingen.

Wist u dat wij ook oplossingen leveren voor bijvoorbeeld asbestcontainers zowel voor particulieren als zakelijke klanten. Tevens hebben wij ook beschermingsmiddelen hiervoor. Heeft u particulier meer als 35 m2 aan asbest, dan zult u dit door een professioneel bedrijf moeten laten saneren. In ons netwerk werken wij samen met diverse betrouwbare asbestsaneerders.

Ook voor het huren van een kraanwagen, levering van bouwstoffen of andere maatwerkoplossingen bent u bij ContainerBuddy aan het juiste adres. Bij ons altijd een eerlijk antwoord en wij zullen er alles aan doen om een oplossing te zoeken voor jou. Ook ‘S avonds en in de weekenden of zelfs op feestdagen!

Ook leveren wij de BuddyZak (3m3 Bigbag), deze zak is hetzelfde als een 3m3 container maar makkelijk in gebruik of als u echt met haastige spoed een oplossing nodig heeft voor uw afval is de BuddyZak uitermate geschikt. Deze hebben wij altijd op voorraad en kan worden afgehaald op afspraak of worden geleverd op de door u gewenste locatie. Vooral voor kleine hoeveelheden grofvuil of groenafval is de BuddyZak gemakkelijk in gebruik.

afvalcontainer-swalmen
Bekijk de prijzen in uw regio

Op basis van uw postcode wordt de prijs van uw container bepaald. Na het invoeren van de postcode ziet u direct de prijzen die binnen uw postcodegebied van toepassing zijn.