Container huren in Sittard?

Container huren in Sittard?

Je bent opzoek naar een afval container in Sittard? Bij ContainerBuddy bent u aan het juiste adres!
Je denkt natuurlijk waarom zou ik voor ContainerBuddy kiezen? Bij ons altijd persoonlijke service ook buiten kantoortijden. 

Spoed? Vaak kunnen wij binnen een aantal uur al leveren! Voor ‘s Avonds en in het weekend hebben wij ook oplossingen voor u!

Neem snel contact op met onze klantenservice

Wij vinden het milieu en duurzaamheid zeer belangrijk! Daarom word onze afvalverwerking uitgevoerd volgens de modernste technieken en methodes. 

We helpen u bij elke klus!

Of u nu gaat verbouwen, werken in de tuin of een andere klus? Of het nu gaat om puin, bouw- en sloopafval of grofvuil.

Staat uw afvalstroom er niet bij neem dan snel contact met ons op via onze klantenservice, ook ‘s avonds en in het weekend!

Van Bigbag t/m 40m3

U kunt een afval container huren in Sittard in diverse maten en soorten. Voor kleine klussen hebben we containers of bigbags van 3m3 oplopend tot de maten 40m3 voor de grote verbouwingen. 

Weinig plek en toch duurzaam scheiden? Kies dan voor 2x een minicontainer te huren ipv 1 grote container huren.

Waarom kiezen ContainerBuddy?

24 uur per dag de klant centraal

Bij ContainerBuddy vinden wij de klantervaring zeer belangrijk! Afval is al vervelend genoeg, daarom hebben wij de oplossing voor elke klus! Wij leveren zeer snel en vaak nog dezelfde dag de afval container.

Correcte service

U huurt een afval container 4 weken huurvrij! Langer nodig? Geen probleem! Neem even contact met ons op en u kunt goedkoop de container langer huren per dag of per week indien nodig. Door onze jarenlange ervaring in de recycling proberen wij u in elke situatie te helpen. Bij ons is nee geen antwoord.

Concurrerende prijs

ContainerBuddy is uw persoonlijke afval buddy. We hanteren concurrerende prijzen en vinden een snelle en correcte service van zelfsprekend. Container huren buiten de regio? Wij leveren afvalcontainers door de hele regio zoals bijvoorbeeld ook in Geleen.