Container huren Groningen

Container huren Groningen?

Je bent opzoek naar een container huren in Groningen? Bij ons ben je aan het juiste adres!
U denkt natuurlijk waarom zou ik voor jullie kiezen? Bij ons altijd persoonlijke service van a tot z. 

Met Spoed een container huren? Vaak kunnen wij sneller leveren dan onze collega-bedrijven. Ook als het niet zou lukken zijn wij hier open en eerlijk in.

Onze afvalverwerking is duurzaam en volgens de modernste methodes en technieken.

We helpen u bij elke klus!

U gaat verbouwen, werken in de tuin of een andere klus? Of het nu gaat om puin, bouw- en sloopafval of oud papier.

Staat je gewenste afvalstroom er niet bij neem dan snel contact met ons op via onze klantenservice, ook ‘s avonds en in het weekend! Hier kunt u ook terecht voor het huren van een rolcontainer.

Van 3m3 t/m 40m3

Je kunt een container huren in Groningen in diverse formaten. Voor kleine klussen hebben we kleine containers van 3m3 oplopend tot de maten 40m3 voor de grote klussen of verbouwingen. 

Weinig plek en toch duurzaam scheiden? Ook hiervoor hebben wij maatwerk oplossingen. Neem hiervoor snel contact met ons op en wij zorgen altijd voor een persoonlijke maatwerkoplossing.

Waarom een container huren bij Containerbuddy?

Bij ContainerBuddy vinden wij een positieve klantbeleving zeer belangrijk! Afval is al vervelend genoeg, daarom hebben wij de oplossing voor elke klus! Wij leveren zo snel als je wenst na uw bestelling de container.

De meeste containers wat wij verhuren zijn 3 t/m 10m3 containers.

Voor de grotere klussen hebben wij ook de beschikking over maten tot wel 40m3 containers! Onze prijs is all-in en inclusief btw! 

Correcte service

Container huren is 4 weken huurvrij! Langer nodig? Geen probleem! Neem even contact met ons op en u kunt goedkoop de container langer huren per dag of per week indien nodig. Door onze jarenlange ervaring in de recycling proberen wij u in elke situatie te helpen. Bij ons is nee geen antwoord. Ook als u niet weet welke container u nodig heeft kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice, dit kan ook gemakkelijk en snel via onze chat!

Concurrerende prijs

ContainerBuddy is je persoonlijke afvalbuddy. We hanteren concurrerende prijzen en vinden een snelle en correcte service zeer belangrijk! Ook buiten de regio leveren wij afvalcontainers zoals bijvoorbeeld in Amsterdam of u kunt een afvalcontainer huren in Horst

Bekijk de prijzen in uw regio

Op basis van uw postcode wordt de prijs van uw container bepaald. Na het invoeren van de postcode ziet u direct de prijzen die binnen uw postcodegebied van toepassing zijn.