Container huren Geleen

Container huren in Geleen?

U bent opzoek naar een afval container in Geleen? Bij ContainerBuddy bent u aan het juiste adres!
U denkt natuurlijk waarom zou ik voor ContainerBuddy kiezen? Bij ons altijd persoonlijke service van a tot z. 

Spoed? Neem snel contact op met onze klantenservice

Onze afvalverwerking is duurzaam en volgens de modernste technieken en methodes.

We helpen u bij elke klus een container huren in Geleen!

U gaat verbouwen, werken in de tuin of een andere klus? Of het nu gaat om puin, bouw- en sloopafval of grofvuil.

Staat uw afvalstroom er niet bij neem dan snel contact met ons op via onze klantenservice, ook ‘s avonds en in het weekend!

Van 3m3 t/m 40m3

U kunt een afval container huren in Geleen in diverse maten. Voor kleine klussen hebben we containers van 3m3 oplopend tot de maten 40m3 voor de grote verbouwingen. 

Weinig plek en toch duurzaam scheiden? Kies dan voor 2x een 3m3 container huren ipv 1x 10m3 container huren.

Waarom ContainerBuddy?

24 uur per dag de klant centraal

Bij ContainerBuddy vinden wij een positieve klantervaring zeer belangrijk! Afval is al vervelend genoeg, daarom hebben wij de oplossing voor elke klus! Wij leveren zo snel als u wenst na uw bestelling de afvalcontainer in Geleen.

Correcte service

U huurt een afval container in Geleen 4 weken huurvrij! Langer nodig? Geen probleem! Neem even contact met ons op en u kunt goedkoop de container langer huren per dag of per week indien nodig. Door onze jarenlange ervaring in de recycling proberen wij u in elke situatie te helpen. Bij ons is nee geen antwoord.

Concurrerende prijs

ContainerBuddy is uw persoonlijke afvalpartner. We hanteren concurrerende prijzen en vinden een snelle en correcte service zeer belangrijk! Ook buiten Geleen leveren wij afvalcontainers zoals bijvoorbeeld in Echt-Susteren.

Toegestane vulling van de gehuurde afvalcontainer in Geleen.

Vul je container altijd netjes en niet boven de rand van de containers van 10m3 of groter. Dit is voor de chauffeur ten alle tijden veilig jouw afvalcontainer kan transporteren. Benieuwd naar de toegestane vulling?

Ook beschikken wij over de BuddyZak (3m3 Bigbag), deze BuddyZak is hetzelfde als een 3m3 container maar makkelijk in gebruik of als u echt met spoed een oplossing nodig heeft voor uw afval is de BuddyZak uitermate geschikt.

Deze hebben wij altijd op voorraad en kan worden afgehaald op afspraak of worden geleverd op de door u gewenste locatie. Vooral voor kleine hoeveelheden grofvuil, bouwafval of groenafval is de BuddyZak gemakkelijk in gebruik.

Leveringen van maatwerkoplossingen.

Wist u dat wij ook oplossingen leveren voor bijvoorbeeld asbestcontainers zowel voor particulieren als zakelijke klanten. Tevens hebben wij ook beschermingsmiddelen hiervoor. Let op als u meer als 35 m2 aan asbest(lijkende) materialen heeft dan zul je dit door een professioneel bedrijf moeten laten saneren. Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres want in ons netwerk werken wij samen met diverse betrouwbare asbestsaneerders.

Ook voor het inhuren van een kraanwagen, kleine sloopwerken of de  levering van bouwstoffen of andere maatwerkoplossingen bent u bij ContainerBuddy aan het juiste adres. Bij ons altijd een eerlijk antwoord en wij zullen er alles aan doen om een oplossing te zoeken voor jou. Ook ‘S avonds en in de weekenden of zelfs op feestdagen!

Vergunning nodig voor een afvalcontainer huren?

Voor het plaatsen van een container op de openbare weg in Geleen is meestal een vergunning nodig vraag dit even na bij de gemeente Sittard-Geleen.  Als u de container op eigen terrein zet of op je eigen oprit of zelfs eventueel je eigen voortuin of achtertuin dan is een vergunning of melding niet noodzakelijk.