Rolcontainer huren voor uw bedrijfsafval?

Bedrijfsafval laten inzamelen?

U bent opzoek naar een oplossing voor het inzamelen van Bedrijfsafval? Bij ContainerBuddy bent u aan het juiste adres!
U denkt natuurlijk waarom zou ik voor ContainerBuddy kiezen? Bij ons altijd persoonlijke service en geen rare contracten of kleine lettertjes.

Onze afvalverwerking is duurzaam en volgens de modernste technieken en methodes.

 

We helpen u bij elke afvalstroom!

U wilt van uw Bedrijfsafval af? Hiervoor hebben wij diverse oplossingen. Of het nu gaat om een 240 liter container 1x per 4 weken of een 1100 liter container 2x per week ledigen. Wij van ContainerBuddy zamelen graag uw bedrijfsafval in!

Liever een andere of specifieke afvalstroom? neem dan snel contact met ons op via onze klantenservice, ook ‘s avonds en in het weekend!

Van 240 liter tot Perscontainer

U kunt uw bedrijfsafval laten inzamelen op verschillende manieren. Zo kunnen wij in de regio Roermond ook los bedrijfsafval inzamelen. Voor grote hoeveelheden bedrijfsafval hebben wij ook maatwerk oplossingen zoals een perscontainer of grotere afzetcontainers.

Weinig plek en toch duurzaam scheiden? Neem dan snel contact op voor een maatwerk oplossing!

Altijd de klant centraal

Bij ContainerBuddy vinden wij een positieve klantervaring zeer belangrijk! Afval is al vervelend genoeg, daarom hebben wij de oplossing voor elke afvalstroom!

Persoonlijke service

ContainerBuddy is uw persoonlijke afvalpartner. We hanteren concurrerende prijzen en vinden een snelle en correcte service zeer belangrijk! Op elke locatie in Nederland kunnen wij u ontzorgen bij het inzamelen van uw bedrijfsafval.